A DEART produkció

A Deart Produkciós és Szolgáltató Kft. 1994-ben, 100 százalékos magántőkéből alakult film, videó, és televízió műsorok gyártására, valamint a gyártással összefüggő egyéb tevékenységekre (hangfelvételek készítése, utómunka, alkotóművészet, produceri munka, reklámügynökségekkel összefüggő tevékenységek).

A cég röviddel a megalakulását követően jelentős megbízásokat kapott referenciafilm készítésre a PROMO Reklámügynökségtől, melyek során image- referenciafilmeket készített a MOL Rt.-nek, valamint a Dunaferrnek. A gyártási folyamat minden fázisát a forgatástól az utómunkáig teljes mértékben a Deart Kft. végezte. Később a komplett filmkészítésen túl résztevékenységek elvégzésével, egyebek mellett rádióreklámok gyártásával, filmgyártási utómunkálatokkal bővült tevékenységi körük.

A sikeres indulás után, a minőségi alkotómunkának köszönhetően újabb ügynökségekkel kerültek kapcsolatba – (Lowe GGK, TBWA, DDB és 2009-től az N3).

Magyarország első 3D-s reklámfilmje

A DEART Produkció a 2011-ben megrendezett MOL Kajak-Kenu világbajnokságra a "Kajak Kenu Rock & Roll" kampány részeként elkészítette Magyarország első 3D-ben forgatott reklámfilmjét.

A kampány 2012-ben ezüst Effie díjat kapott.