Minden egy helyen

Az N3 médiacsoport az NNN Tanácsadó és Szolgáltató Betéti Társaság kommunikációs részlegéből nőtte ki magát és vált önálló entitássá...

...és most jöhetne az untig ismert, szajkózott PR-szöveg, hogy "mi egy csapat vagyunk", "meg kreatívak", meg "életünk értelme a világ jobbá tétele" és legfőképpen: "világbéke". De nem jön. Mert valóban dolgozunk csapatban is, ha a feladat megkívánja, de az N3 ereje pontosan az eltérő egyéniségek önálló, erős karakteréből fakad. Éppen ezért mindenki azzal foglalkozik, amihez ért.

A producer nem tervez vektoros logót, hanem a gyártásvezetővel megteremti a forgatás legoptimálisabb feltételeit. Az account manager nem ül neki szöveget írni, hanem egyeztet az ügyféllel. Az operatőr nem könyvel, hanem a legjobb, legszebb, legbeszédesebb képeken járatja az agyát. Miként a könyvelő sem a médiaterveken rágódik. A vágó nem tart kommunikációs és médiatréninget...

...és így tovább. Ha mindenki csak a legjobb szaktudását adja bele a közösbe, akkor egy kerek egész alakul ki – ügyfeleink, partnereink megelégedésére. Mert nagy hangsúlyt fektetünk megbízásaink koordinálására, éppen ezért vagyunk képesek komplex feladatok ellátására.

De legfontosabb ismérvünk, hogy nem köntörfalazunk. Ha az ügyfél megkérdi: van-e bármilyen döntéshozóval kapcsolatunk?, és van, akkor azt feleljük: van. Ha nincs, akkor pedig azt, hogy nincs.

Hitünk szerint az őszinteség a leghatékonyabb kommunikációs eszköz. És mi ezzel élünk.

S lássuk be: az ügyfelet – önkormányzattól a multinacionális cégig – egyedül a hatékonyság érdekli. És mi - tudásunk legjavával - ezt adjuk.

Ez az N3. Minden egy helyen.